За нас

Туристическа агенция „ГУД ФЕЙТ ЕЪР“ ЕООД е лицензиран туристически агент с Удостоверение за регистрация № 5128 от Министерство на туризма, както и с лиценз на ИАТА / Международна асоциация за въздушен транспорт - IATA/ за продажба на самолетни билети от 2002 година.

Създаден през 1994г. в гр.Бургас с лиценз за изваршване на туристическа дейност.

След 2003 г. фирмата седалището се премества в София.

Днес туристическа агенция“ ГУД ФЕЙТ ЕЪР“ продължава да предлага на своите клиенти резервация и продажба на самолетни билети с редовни авиолинии, чартъри и нискобюджетни компании (low cost), предлагащи евтини самолетни билети за Вашето пътуване до всяка точка на света. За нас всеки клиент е специален със собствени желания, нужди, предпочитания и мотиви за пътуване и ние успешно предлагаме пълна гама от туристически услуги за удовлетворението им. Нашата цел е да осигурим първокласно туристическо обслужване на конкурентни цени.

Даваме възможност да изберете сред най - актуалните туристически оферти на приемлива за вас цена - Резервация на rent a car ; Круизи на най-известните компании в света ; Хотелско настаняване в хотели в чужбина и в България; Възстановяване в най- модерните SPA и Wellness комплекси в България; Летни и зимни ваканции в най- престижните курорти в целия свят ; Почивки по българското Черноморие , зимните и ски курорти в страната и чужбина и не на последно място - Организирани екскурзи, Поклоннически туризъм и Екзотични пътувания по програмите на утвърдени български и чужди туроператори . За сигурността по време на пътуването и престоя в друга държава Ви предлагаме медицински застраховки.

Наши партньори са фирми с доказан успех в туризма, благодарение на което, ние имаме възможност да предложим този широк спектър от услуги за своите клиенти.

В последните три години се специализирахме и в предлагането на визови услуги, като лицензирана туристичска агенция за обработка на документи за визи за Кралство Саудитска Арабия и извършване на Умра и Хадж.

За да направите резервация е достатъчно да се свържете с нас по телефона, на електронната поща или в офиса ни - кажете ни от какво се нуждаете и ние ще Ви предоставим цялата необходима информация, като Ви предложим най- доброто!

Сбъднете мечтите си с нас!